Beauty Secret…από τον Δρ. Ψηφίδη Δήμο

Όλο και περισσότερες γυναίκες, αλλά και άντρες, που έχουν αρχίσει να βλέπουν τα σημάδια της ηλικίας που δε συμβαδίζουν με το πόσο νέοι αισθάνονται, αναζητούν μεθόδους και θεραπείες που δεν έχουν μεγάλο κόστος και δεν τους υποχρεώνουν ν’ αλλάξουν καθημερινές τους συνήθειες. Δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούν απ’ τον χειρουργό να τους προτείνει μία αποτελεσματική κι ασφαλή θεραπεία που να είναι όσο το δυνατόν ανώδυνη κι αναίμακτη. Γενικά, είναι προτιμότερο να επιλέξουμε μία μη επεμβατική μέθοδο πριν από οποιαδήποτε χειρουργική προσπέλαση. Η δική μας πρόταση είναι το νέο σύστημα Secret RF, που σχεδιάστηκε για το μη χειρουργικό facelift με τοπική αναισθησία και μπορεί να εφαρμοστεί στο ιατρείο, καθώς δεν απαιτεί νοσηλεία κι έχει ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Η νέα τεχνολογία προσφέρει λύσεις με τις οποίες μπορούμε να ξεγελάσουμε τον χρόνο και ν’ αποκτήσουμε μια νεανική και πιο υγιή εικόνα, ώστε αυτό που αισθανόμαστε ν’ αντανακλάται και στον καθρέφτη! Το επαναστατικό σύστημα Secret RF είναι μία απ’ αυτές.

Τι πετυχαίνουμε με το Secret RF;

Ανάλογα με τον τύπο και την ένταση της θεραπείας, μπορούμε να πετύχουμε σύσφιξη δέρματος, εξάλειψη ρυτίδων, ανόρθωση φρυδιών, ανάπλαση δέρματος, λείανση ουλών ακμής ή άλλων ουλών, βαθιά αναζωογόνηση, μείωση έως κι εξάλειψη ραγάδων (ραβδώσεις) στο σώμα, κλπ. Επίσης, έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου συμβάλλοντας δραστικά στη μείωση των ρυτίδων και την ανανέωση της επιδερμίδας, για μια πιο λεία, απαλή κι εκλεπτυσμένη όψη.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Η πατενταρισμένη τεχνολογία της κλασματικής διπολικής ραδιοσυχνότητας με μικροβελόνες (Micro-needling Fractional RF) διοχετεύει την ελεγχόμενη θερμική ενέργεια με ακρίβεια στη βαθύτερη στοιβάδα του δέρματος για να ενεργοποιήσει το κολλαγόνο και να καταπολεμήσει την επιδερμική χαλάρωση. Η παραγωγή νέου κολλαγόνου απ’ τους ινοβλάστες κάνει το δέρμα πιο νεανικό.

Πόσο επίπονη είναι η θεραπεία; Γιατί να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση μ’ ένα κλασματικό Laser;

Εξαρτάται απ’ τον τύπο κάθε θεραπείας, αλλά κι απ’ το επίπεδο αίσθησης κι ανοχής του πόνου κάθε ατόμου. Το Secret ελαχιστοποιεί τη δυσφορία σε κάθε ασθενή, λόγω της πατενταρισμένης τεχνολογίας με μικροβελόνες. Συγκριτικά με το αντίστοιχο κλασματικό (fractional) laser, η θεραπεία με το Secret είναι πολύ πιο ανεκτή και δεν προκαλεί μεγάλο ερεθισμό της επιδερμίδας, αφού το 90% της ενέργειάς του διοχετεύεται βαθύτερα στο δέρμα!

Πόσος είναι ο χρόνος αποθεραπείας;

Η ακριβής διανομή της ενέργειας της ραδιοσυχνότητας ενδοδερμικά εξαλείφει οποιαδήποτε θερμική βλάβη στην επιδερμίδα και παρέχει γρηγορότερη επούλωση. Ανάλογα την ένταση της ενέργειας και τον τύπο του δέρματος, η αποθεραπεία μπορεί να περιοριστεί ως και σε μία μόνο μέρα!

Υπάρχει κάποια πιθανή παρενέργεια της συγκεκριμένης θεραπείας;

Χάρη στην προηγμένη του τεχνολογία, δεν υπάρχει η πιθανή παρενέργεια της υπερμελάγχρωσης (μελανές κηλίδες) που εμφανίζεται στην περίπτωση της εφαρμογής των αντίστοιχων κλασματικών (fractional) laser σ’ όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα μετά από έκθεση στον ήλιο. Η θεραπεία Secret RF είναι απόλυτα ασφαλής κι εγκεκριμένη από το FDΑ της Αμερικής, εν αντιθέσει με άλλες μη εγκεκριμένες θεραπείες με RF, όπως το Bodytite και το Facetite.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Θα συζητήσετε με τον γιατρό σχετικά με τους στόχους της θεραπείας, που θα καθορίσουν τον αριθμό των συνεδριών. Τ’ αποτελέσματα είναι συνήθως εμφανή απ’ την πρώτη συνεδρία. Μια ολοκληρωμένη θεραπεία απαιτεί συνήθως 3 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα του ενός μηνός.

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί;

Μ’ ενέσιμες θεραπείες που προσδίδουν όγκο στο πρόσωπο, όπως είναι το Radiesse ή το Voluma ή άλλα filler υαλουρονικού οξέος, ενώ το Βotox® δεν είναι απαραίτητο. Στην περίπτωση που υπάρχει διπλοσάγονο ή σοβαρή χαλάρωση στην περιοχή της κάτω γνάθου, μπορεί, επίσης, να συνδυαστεί και με το Smartlipo Laser, που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα με μία μόλις συνεδρία (Smartlifting). Το Secret εφαρμόζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα στο Smart Lipo Solutions Medispa στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+