Κοπή πίτας για Otolaryngology και Dr. Ψηφίδη!

28 Ιαν 2018 Events

Κοπή πίτας της κλινικής μας και του κέντρου Αισθητικής Ιατρικής Smartlipo Solutions την Παρασκευή 26/1. Μια μέρα αφιερωμένη στο προσωπικό των δύο κέντρων μας, που συνεργάζονται θαυμάσια σαν ομάδα για τη παροχή των πιο ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών Υγείας και Ομορφιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
«Σας ενημερώνουμε ότι το ιατρείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο και πιστοποιημένο για τη διενέργεια ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) του covid-19 που πλέον είναι απαραίτητα για συγκεκριμένες εξετάσεις και για θεραπείες ή μικροεπεμβάσεις που γίνονται στο χώρο του ιατρείου.
Η τελευταία ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσ/νίκης αναφέρει τα παρακάτω:
Σύμφωνα με την τροποποίηση των διατάξεων του άρθρου 206 του Ν. 4820/2021 που αφορούν το σύνολο των ιδιωτικών φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), δηλαδή τα ιατρεία, εργαστήρια και πολυιατρεία, ισχύουν τα ακόλουθα:
1) Ασθενείς που προσέρχονται στο ιατρείο μόνο για εξέταση δεν υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό covid-19.
2) Ασθενείς που προσέρχονται για επεμβατική εξέταση ή για εξέταση που ενδέχεται να προκαλέσει αερόλυμα, όπως είναι η ενδοσκόπηση υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο με τη χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test), που θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός των σαράντα οκτώ (48) ωρών που προηγούνται της εξέτασης.
3) Στο ιατρείο γίνεται δεκτός ένας (1) συνοδός/επισκέπτης ανά ασθενή.
4) Οι πλήρως εμβολιασμένοι, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 και οι νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10, συνοδοί ασθενών δεν υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο πριν την είσοδό τους σε δημόσια ή ιδιωτική δομή παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας περιλαμβανομένων και των δημόσιων και ιδιωτικών ιατρείων.
Οι μη εμβολιασμένοι ή μη νοσήσαντες συνοδοί ασθενών, υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο με τη χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την είσοδό τους σε δημόσια ή ιδιωτική δομή παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας περιλαμβανομένων και των δημόσιων και ιδιωτικών ιατρείων.»