Αισθητικές θεραπείες προσώπου το χειμώνα

Ποιες αισθητικές θεραπείες στο πρόσωπο εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα;

 

Οι έντονες καιρικές συνθήκες του χειμώνα με την υγρασία και τον ψυχρό αέρα αφυδατώνουν και ταλαιπωρούν το δέρμα μας. Είναι λάθος να θεωρούμε πως η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη προσοχή και φροντίδα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ενυδάτωση παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και το χειμώνα. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας από τη ζέστη στο κρύο και αντίστροφα κάνουν επιτακτική την ανάγκη για περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. Είναι σημαντικό να μπορούμε να προσαρμόζουμε την περιποίηση του δέρματός μας στις καιρικές συνθήκες. Η περιποίηση του δέρματος θα πρέπει να ξεκινάει με ένα βαθύ καθαρισμό και να ακολουθεί ένα χημικό peeling που ενισχύει τη φυσιολογική απόπτωση και ανανέωση της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας. Εναλλακτικά, μπορεί να εφαρμοστεί η ελάχιστα επεμβατική ραδιοσυχνότητα με μικροβελόνες, τεχνολογία που απαντάται στο επαναστατικό Secret RF, σε συνδυασμό με μία ενυδατική μάσκα υαλουρονικού. Έτσι, πετυχαίνουμε και σύσφιξη με την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, και βαθειά αναζωογόνηση με ενυδάτωση του δέρματός μας που διαρκεί.

 

 

Δώστε στο πρόσωπό σας τη λάμψη που του αξίζει!
Ανακαλύψτε το μυστικό του Secret RF σε μία μόλις συνεδρία!

Ποιες επεμβάσεις στο πρόσωπο είναι ιδανικό να γίνονται τους χειμερινούς μήνες;

Η σύγχρονη Πλαστική Χειρουργική προχωρά όλο και περισσότερο σε ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της γήρανσης, της χαλάρωσης, της απώλειας όγκου και της πτώσης των ανατομικών στοιχείων του προσώπου. Οι περισσότερες από τις θεραπείες αυτές έχουν ένδειξη όλο το χρόνο, εκτός από αυτές που γίνονται με Laser, τις οποίες προτιμούμε να εφαρμόζουμε στη χώρα μας κυρίως τους χειμερινούς μήνες.
Μία από τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες επεμβάσεις στην κατηγορία αυτή είναι το Laser-assisted Facelift. Πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα επαναστατική τεχνική facelift με τη χρήση του Laser Smartlipo TriPlex, το οποίο πετυχαίνει συγχρόνως και σημαντική αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου και του λαιμού, λόγω της ενεργοποίησης της γένεσης κολλαγόνου που προκαλεί το Laser. Συνδυάζεται ιδανικά με τη Laser λιπόλυση για την εξάλειψη του διπλοσάγονου-προγούλι-, που εφαρμόζεται εναλλακτικά της λιποαναρρόφησης. Το αποτέλεσμα είναι ότι μειώνεται στο μισό ο χρόνος αποθεραπείας για τον ασθενή απ’ ότι στις άλλες μεθόδους, δεν αφήνει σοβαρές μελανιές και ουλές, ενώ βελτιώνει αισθητά και την υφή του δέρματος.
Την τεχνική Smartlipo την εφαρμόζουμε αποκλειστικά στη χώρα μας με το νέο τρίτης γενιάς μηχάνημα Smartlipo Triplex και στη μόνιμη θεραπεία της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας, εκτός από την κλασική εφαρμογή της μεθόδου ως εναλλακτικής θεραπείας της λιποαναρρόφησης και της μείωσης της κυτταρίτιδας.
Τόσο οι αισθητικές επεμβάσεις όσο και οι μη επεμβατικές θεραπείες του προσώπου συνδυάζονται και με ενέσιμες θεραπείες, όπως ενέσεις Botox, filler υαλουρονικού οξέος, PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία, κ.λ.π.
Το μυστικό για να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια είναι να συνδυάζουμε δύο ή περισσότερες διαφορετικές θεραπείες και να αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, διατηρώντας κι ενισχύοντας τη φυσικότητα και συμμετρία του κάθε προσώπου και αποφεύγοντας τις υπερβολές, που μπορεί να οδηγήσουν στην αλλοίωση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου. Αυτό το εγγυάται η εξειδικευμένη ομάδα της κλινικής μας, που αποτελείται από ιατρούς, βιολόγους και έμπειρους αισθητικούς, η οποία θα σας προτείνει λύσεις κλινικά́ δοκιμασμένες και οικονομικά προσιτές με τις πιο σύγχρονες θεραπείες της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αισθητικής Ιατρικής.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
«Σας ενημερώνουμε ότι το ιατρείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο και πιστοποιημένο για τη διενέργεια ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) του covid-19 που πλέον είναι απαραίτητα για συγκεκριμένες εξετάσεις και για θεραπείες ή μικροεπεμβάσεις που γίνονται στο χώρο του ιατρείου.
Η τελευταία ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσ/νίκης αναφέρει τα παρακάτω:
Σύμφωνα με την τροποποίηση των διατάξεων του άρθρου 206 του Ν. 4820/2021 που αφορούν το σύνολο των ιδιωτικών φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), δηλαδή τα ιατρεία, εργαστήρια και πολυιατρεία, ισχύουν τα ακόλουθα:
1) Ασθενείς που προσέρχονται στο ιατρείο μόνο για εξέταση δεν υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό covid-19.
2) Ασθενείς που προσέρχονται για επεμβατική εξέταση ή για εξέταση που ενδέχεται να προκαλέσει αερόλυμα, όπως είναι η ενδοσκόπηση υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο με τη χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test), που θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός των σαράντα οκτώ (48) ωρών που προηγούνται της εξέτασης.
3) Στο ιατρείο γίνεται δεκτός ένας (1) συνοδός/επισκέπτης ανά ασθενή.
4) Οι πλήρως εμβολιασμένοι, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 και οι νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10, συνοδοί ασθενών δεν υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο πριν την είσοδό τους σε δημόσια ή ιδιωτική δομή παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας περιλαμβανομένων και των δημόσιων και ιδιωτικών ιατρείων.
Οι μη εμβολιασμένοι ή μη νοσήσαντες συνοδοί ασθενών, υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο με τη χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την είσοδό τους σε δημόσια ή ιδιωτική δομή παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας περιλαμβανομένων και των δημόσιων και ιδιωτικών ιατρείων.»